• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Internacionalna kuhinja: Puberaj

Internacionalna kuhinja: Puberaj

Peđa Kresojević
03.12.2022. 1 min Restorani

Nakon dve godine ponovo smo posetili Puberaj u Novom Sadu i više nego prijatno se iznenadili našavši ga u još svežijem i maštovitijem izdanju!

Volšebno dizajniran poveliki prostor vešto spaja berbernicu, kafe, klub i moderan street food koncept koji zaista ima šta da ponudi. Dodajte tome i vrlo ljubazan servis – konobara koji ume i zna da preporuči, imate na više nivoa atraktivan doživljaj u srcu Novog Sada.

Meni nije predugačak, podeljen je u par segmenata i to: Sendviči, Burgeraj, Tortilje, Glavna jela.

View this post on Instagram

A post shared by PUBeraj (@puberaj)

Apsolutni favorit među ovdašnjim sendvičima je Philly Cheese, „sendvič kuće“ sa moćnom fuzijom ukusa, odlično tretiranim mesom, sirom koji se rastapa i razliva, sve baš kako treba.

Sa druge strane, od „ozbiljnijih jela“ probali smo dopadljivo finu piletinu sa bukovačom. I ovde sve pohvale idu na račun sjajno pripremljenog mesa, sočnog, u finom skladu sa kremastim sosom i povrćem.

View this post on Instagram

A post shared by PUBeraj (@puberaj)

Na meniju je i nekoliko vegetarijanskih opcija, Zelena pijaca i Bečka vege, kao i jela neobičnih naziva: Le Goulash, Bruce Lee riža i Dvosed. Potaž od pečuraka lepo je uvodno zagrevanje, dok je fini twist imao čokoladni tart sa marakujom kao sasvim zgodna završnica. Lepo razigrano u svakom pogledu i u svim detaljima enterijera i menija.

View this post on Instagram

A post shared by PUBeraj (@puberaj)

Naslovna fotografija: Photo by Lefteris kallergis on Unsplash

Oznake:

internacionalna kuhinjanovi sadPuberaj

Podeli

Zaprati Autor

Peđa Kresojević

U ozbiljnim godinama otkrio da ume i ponešto da napiše o njima. Veruje da je obišao skoro sve restorane u Beogradu i Novom Sadu, i još neke po Srbiji, i o skoro svakom od njih pisao, u City Magazinu (sada i ubuduće), časopisu Vino & Fino i Yellow Cabu (nekada). Inače ne ume da kuva, ali voli da konzumira i proba. Ima diplomu Mašinskog fakulteta s kojim nema baš nikakve veze, osim činjenice da je solidan deo života, makar formalno, bio tamo. Bavio se trgovinom, ušao u svet knjiga i muzike i ostao tu. Voli da istražuje i pomera granice, daje prednost inovacijama u odnosu na klasiku, spreman da svim srcem podrži posvećenost i lični pečat u restoranima, i životu. Omiljeno jelo – neka nova kombinacija i neka nova kuhinja koju još nije probao.Gastro urednik i menadžer distribucije City magazina.

Ostali članci

Da li već osećate miris božićnih poslastica? Donosimo 3 recepta za čokoladne deserte u zdravijoj, ali ništa manje ukusnoj verziji
Prethodni

Da li već osećate miris božićnih poslastica? Donosimo 3 recepta za čokoladne deserte u zdravijoj, ali ništa manje ukusnoj verziji

Piroške sa sirom
Sledeći

Piroške sa sirom

Sledeći
Piroške sa sirom
04.12.2022.

Piroške sa sirom

Prethodni
02.12.2022.

Da li već osećate miris božićnih poslastica? Donosimo 3 recepta za čokoladne deserte u zdravijoj, ali ništa manje ukusnoj verziji

Da li već osećate miris božićnih poslastica? Donosimo 3 recepta za čokoladne deserte u zdravijoj, ali ništa manje ukusnoj verziji

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    Deca Loših Muzičara
    DA SE P(L)OČASTIMO: Deca Loših Muzičara i Bolesna Štenad šamaraju nas rokenrolom na novim albumima
    Miloš Dašić
    beograd
    „Doviđenja iz Beograda, iz Jugoslavije“: Pre 40 godina, ceo svet je čuo pesmu koja se i danas voli i peva na studentskim protestima
    CityMagazine
    Vlada Divljan
    Vlada Divljan je napisao kultni narodnjak iz 80-ih godina koji sigurno znate: “Uzeo sam flašu rakije, pijuckao i polako ulazio u patetično stanje”
    CityMagazine
    Bob Geldof: Hrabro irsko srce, lice starozavetnog proroka, energija mladića
    Bob Geldof: Hrabro irsko srce, lice starozavetnog proroka, energija mladića
    CityMagazine
    EXIT otvoren uz "Freed from Desire" i snažnu poruku Gale: "Pumpaj bre!"
    EXIT otvoren uz “Freed from Desire” i snažnu poruku Gale: “Pumpaj bre!”
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖