Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

120% užitka sa 30% manje šećera i masti u novom Frikom Highlife sladoledu

AUTOR: CityMagazine 26 Jun, 2020
120% užitka sa 30% manje šećera i masti u novom Frikom Highlife sladoledu

Dobra vest za sve one koji vode računa o zdravoj ishrani i unosu kalorija – više nikada neće morati da se liše deserta zahvaljujući Frikom Highlife sladoledu. Reč je o poslastici neodoljivog ukusa koja sadrži 30% manje masti i 30% manje šećera. To je desert iz kojeg su kalorije dezertirale!

Prefinjen i nežan ukus vanile sa svojom kremastom strukturom omiljen je svim generacijama. Ljubitelji čokolade, koji žele da budu u top formi, takođe sada imaju slatkiš po njihovoj meri – neodoljivog i punog ukusa. Ovaj klasik u svetu deserta sada ima znatno manje masti i šećera.

I dok uživamo u svim čarima Frikom Highlife sladoleda, ne moramo da brinemo o liniji i o tome koliko smo kalorija uneli. Zadovoljstvo bez griže savesti zagarantovano je uz Frikom Highlife sladolede. Na njih računajte i kada pripremate druge poslastice u kojima je sladoled ključni sastojak: voćne salate, kupove, ice kafu… Ubacite u svoje slatke specijalitete nekoliko kugli sladoleda koji je, baš kao i vi, u top formi!

Poslužite svoje goste neodoljivom, a zdravom poslasticom koja je i izvor proteina. Nećete morati da ih ubeđujete da se prepuste slastima deserta jer posle Frikom Highlife sladoleda nema griže savesti. Opustite se i uživajte, počastite sebe i svoje najdraže omiljenom poslasticom posle koje nema griže savesti jer je Frikom Highlife sladoled high na slasti, a low na šećeru i masti.

Najčitanije

Bredli Kuper donosi čuveno naučnofantastično delo na veliko platno

Dug je put za pojedine adaptacije od štampanih stranica do njihovih filmskih ili serijskih verzija. Takav je slučaj i sa…

10 sireva koje možete jesti bez griže savesti

Namirnica o kojoj će danas detaljno biti reči dragocena je u ishrani, jer je bogata proteinima i važnim vitaminima, a…

Koliko često treba da menjamo peškire ako želimo da ostanemo zdravi?

Peškiri koje koristimo za brisanje ruku, lica i tela prljaviji su nego što nam se čini. Problem ili bar ne…

Bil Gejts preporučuje ovih 5 knjiga za zimske praznike

Ako planirate da predstojeće zimske praznike provedete uz knjigu, Bil Gejts je tu da vam kao i svake godine pomogne…

Horoskop: Šta vam zvezde predviđaju za mesec decembar?

Zakoračili smo u decembar, privodimo kraju obaveze za ovu i pravimo spisak želja i planova za narednu godinu. Tim povodom,…

Turska jela koja su se odomaćila u Srbiji

Verovatno ste nekada čuli da je sarma poreklom iz Turske, ali da li ste znali da ovo važi i za…

Najnovije - Gastro

4 recepta za zdrave zimske smutije

Ukoliko izbegavate smutije tokom zime, jer imate osećaj da više prijaju leti kao vid osveženja, danas vam predstavljamo recepte koji…

Kratka istorija sendviča

Malo ko obraća ozbiljnu pažnju na stari dobri sendvič! On je tek-tako neka uzgred hrana… Naravno, u pitanju je varka…

Da li je poželjno dodavati so u čaj?

Verovali ili ne, neki ljudi sole svoj čaj. U ovom tekstu ćemo vam otkriti odakle potiče ova neobična ideja. Većina…

Jednostavan recept za praznične medenjake koje će svi voleti

Bliže nam se praznici, pa u tom duhu već polako razmišljamo o prazničnoj trpezi i svim ukusnim zalogajima u kojima…

Sočne veganske vafle koje se tope u ustima

Ko ne voli tople, vazdušaste vafle sa ukusnim slatkim prelivom? Verujemo da vas nema mnogo… Zboga toga smo odlučili da…

Da li testeninu nakon kuvanja jednostavno iscedite u sudoperi? Pogledajte zašto to nikada ne bi trebalo da radite!

Špagete sa sosom od mesa, pasta karbonara, fetučini sa rikotom i spanaćem, testenine sa jajima i slaninom, tunjevina ili testenina…