Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Crna ovca: Najbolji sladoledi od sada i na Novom Beogradu

AUTOR: Peđa Kresojević 01 Apr, 2021
Crna ovca: Najbolji sladoledi od sada i na Novom Beogradu

Naš omiljeni sladoled kome se stalno vraćamo, a on nam uzvraća novim volšebnim kombinacijama ukusa, ima novu, treću beogradsku lokaciju.

Dolazak Crne ovce na Novi Beograd, u novom bloku prekoputa Mercatora, prati i proširenje kako prostorno, jer lokal ima i nekoliko stolova za sedenje, tako i u smislu ponude gde su, osim novih ukusa čuvenog sladoleda, sada tu i cookies u nekoliko verzija, njihove čokolade, kremovi… čime se šire granice ovog magičnog slatkog sveta.

Kao i na svim drugim lokacijama, osoblje je nasmejano, uigrano i ljubazno, uvek spremno da pojasni svaki ukus i posluži vas kašičicom za degustaciju. U ovim uslovima, tu je i opcija „za poneti” u manjim ili većim posebnim stiroporskim kutijama, 500 grama sa 3 ili 1 kilogram sa 4 ukusa. A ukusi…

Favoriti su i dalje tu, ali nas svaki, ali baš svaki put privuku i osvoje nekim novim ukusima, a neki od najnovijih su lešnik-badem s bajaderama od lešnika, jogurt s orasima u karamelizovanom medu, crna čokolada s braunijem i mlečnim čoko perlicama i potpuno savršena i sasvim neodoljiva krempita u kojoj se nežno i skladno slaže ukus hrskavih kora i divnog krema.

Bez dileme, najbolji sladoled u ovom delu svemira, jedina slatka dilema je kako izabrati samo neke od svih savršenih ukusa.

Zorana Đinđića 125, blok 32
064/805-51-96