Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Toro & Ambar: Uživajte u savršenom vikend branču u restoranima u Beton hali

AUTOR: Peđa Kresojević 30 Mar, 2021
Toro & Ambar: Uživajte u  savršenom vikend branču u restoranima u Beton hali

Na sve više mesta u gradu možete provesti više nego ugodno i ukusno prepodne vikendom u formi branča, a odnedavno u Beton hali imate čak dve lokacije s ovim interesantnim sadržajem. Ambar vas vodi na specifično i sofisticirano gastro putovanje predelima balkanske kuhinje, vešto spajajući moderno i tradicionalno, dok Toro smelo krstari Latinskom Amerikom uz fine uplive azijskih uticaja.

Ambar je naša sledeća destinacija čim prilike dozvole, dok je Toro bio zaista sjajno iskustvo u svakom pogledu. Maštovit enterijer, pogled na reku i savršen tajming stizanja malih i ne baš tako malih porcija učinili su da se potpuno predamo sjajnoj selekciji ukusa.

A probali smo kao uvod magični namaz od lososa i gvakamole servirane uz naćose, efektne empanade s piletinom uz crveni kari-sos i mango-salsu, odlične takose s piletinom, moćni kubanski sendvič, juneću kesadilju i Toro burger. Za kraj naravno neizbežni ćurosi s meksičkom čokoladom i lucidna verzija Tres leches, a vafle s nutelom, malinama i šlagom samo su zaokružili ugođaj.

Cena za branč u oba restorana je 1.190 dinara po osobi, a rezervacija je poželjna s obzirom na interesovanje. Kako god da razrešite „branč izbor” Toro ili Ambar, verujemo da ćete uživati, svim čulima.

Karađorđeva 2-4
Toro: 011/303-43-42; Ambar: 011/328-66-37