Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kulinarska radionica pripremanja švedskih slatkiša

AUTOR: CityMagazine 10 Mar, 2021
Kulinarska radionica pripremanja švedskih slatkiša

U subotu, 13. marta u 10 časova u KROKODILovom Centru, pridružite se zvaničnom kuvaru Ambasade Švedske, Larsu Ekbergu, na jednodnevnoj kulinarskoj radionici pripremanja švedskih slatkiša po ceni od 1000 dinara po osobi. Prijavite se na vreme i budite među 10 ljudi koji će imati neverovatnu priliku da od pravog majstora nauče kako da naprave autentične slatke zalogaje Skandinavije.

Osim prostora i instruktora, u cenu od 1000 dinara ulaze i namirnice koje će biti potrebne za pripremu ovih slatkiša. Sve što je potrebno da ponesete sa sobom jeste dobra volja i lepo raspoloženje (i eventualno kecelja)!

  • Subota, 13. mart u 10 časova
  • KROKODILov Centar
  • Karađorđreva 43 (ulaz sa Malih stepenica)

Broj mesta je ograničen, nošenje maski u prostoru je obavezno, prijave se vrše preko email adrese office@krokodil.rs.

Kulinarska radionica pripremanja švedskih slatkiša

Karađorđeva 43
13.Mar 2021
Krokodilov centar
1.000 RSD

Najčitanije

Da li treba da elektronske uređaje isključite iz struje kada napolju grmi i seva?

Često čujemo da je opasno da naši kućni uređaji budu uključeni u struju tokom grmljavine. Da li je ovo mit…

5 razloga zašto treba da počnete da pijete sodu bikarbonu

Verovatno već koristite sodu bikarbonu u kuhinji, a možda čak i za čišćenje svog doma. Ali da li ste znali…

Zašto nam se magle stakla automobila i kako to da rešimo?

Zamagljena šoferšajbna smanjuje vidljivost tokom vožnje, a samim tim i našu bezbednost u saobraćaju. S ovim problemom se suočavamo i…

Ako volite ovu pesmu – čestitamo vam, naučnici kažu da ste psihopata

Jedan od najpoznatijih repera, ali i muzičara danas je svakako Eminem, sa više miliona prodati ploča singlova i strimova pesama…

Nesvakidašnja scena na Slovenskoj plaži u Budvi: “Ne prilazite”

Kraj slovenske plaže u Budvi pliva mladunče delfina. Sasvim samo, i izgubljeno pliva veoma blizu obale. Turisti i znatiželjnici prilaze…

Ovo su znaci da pijete previše alkohola

Čaša uz ručak, čaša posle večere, povremeno opuštanje sa prijateljima. Nije problem ako povremeno uživate u alkoholu, ali kada zaista…

Najnovije - Gastro

10 najboljih restorana na svetu prema korisnicima sajta „TripAdvisor″

Ne znate gde biste išli za svoje sledeće gastronomsko hodočašće? Na pravom ste mestu. Naime, popularni sajt TripAdvisor organizovao je…

Više od pedeset restorana pripremilo je posebne menije za Belgrade Restaurant Show

Na konferenciji koja je održana u Turističkoj organizaciji Srbije predstavljena je manifestacija Belgrade Restaurant Show koja će biti održana u…

Ne volite karfiol? Kad probate ovaj kremasti, jesenji potaž, odmah ćete promeniti mišljenje

Jesenje temperature i promenljivo vreme idealne su uslovi za prehladu, pa je ovih dana jako važno jačati imunitet. A koji…

Tajni sastojak za pomfrit ukusniji nego iz Meka je kefir: I ne, nije šala

Ako ste bar jednom probali pomfrit iz Meka, vrlo je verovatno da se slažete da ne postoji savršeniji hrskavi zalogaj…

Ovde možete da pronađete vina koja ne možete da kupite nigde: Na samo minut od vas pronašli smo pravi vinski raj

„Vino je dokaz da nas Bog voli i da želi da nas vidi sretne“, rekao je jednom Bendžamin Frenklin, a…

Da li biste probali ovaj ljubičasti paradajz? Kažu da je zdraviji od običnog

On ima ukus paradajza, njegov miris i manje više izgleda isto, ali postoji jedna razlika – ljubičast je. Američko ministarstvo…