Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Buena Vida brunch: Gastro Fiesta

Bez obzira da li je stanje vanredno ili redovno, branč u Buena Vidi je apsolutno savršeno rešenje za dane vikenda kada se servira od 9 do 13.30h, dok je radnim danom od 8 do 12h.

Ovo spektakularno gastro iskustvo sjajan je doživljaj u svakom pogledu: od samog ulaska u ovaj prostrani restoran preko sedenja u nekom od interesantno dizajniranih segmenata restorana, uz vrlo ljubazno i upućeno osoblje, sve je podređeno uzbudljivom putovanju autentičnim gurmanskim prostorima Latinske Amerike.

Kreće se od naćosa i salsi, nastavlja preko savršenih jaja u Benedikt ili omlet opciji i stiže do zanimljivih salata. Magično putovanje nastavlja se kroz neobični Menundo pasulj sa topljenim sirom, pečeni kukuruz sa tikvicama i slaninicom, slede moćni sendviči kakav je Krok Cubano, a onda specijaliteti kroz naćos fiestu, empanade i kesadilje, enčilade i burito i takose.

Jednom rečju: vatromet ukusa, boja i oblika, i to kakav! Svakako ostavite mesta i za poslastice, osvežavajuća Akai voćna kaša i divne sufle palačinke savršene su za kraj ovakvog doživljaja. Uz sve to, ovdašnji ice tea sa mangom ili topla čokolada ili neki od  koktela, čine čudesnu harmoniju. Obavezno napravite rezervaciju, a onda se prepustite, svim čulima i svim srcem, uživanje je potpuno.

Milutina Milankovića 1i
060/660 06 60