Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ona pravi tostove inspirisane filmovima

AUTOR: CityMagazine 25 Jul, 2020
Ona pravi tostove inspirisane filmovima

Zara Kej je 21-godišnja studentkinja kinematografije kojoj su porodica i prijatelji odavno preporučivali da objavi neki kuvar ili otvori YouTube nalog gde će spremati hranu. Kaže da nikada baš nije imala vremena za tako jedan poduhvat, ali da joj je karantin doneo ideju na koji način bi mogla da iskoristi tu svoju strast za pripremom hrane. Rezultat su tostovi koji su prava mala umetnička dela na hlebu.

Ideja za živopisne tostove došla je od toga što je vreme u karantinu mahom provodila gledajući mnoge filmove i naravno, pripremajući i jedući hranu. Razmišljala je o tome kako da ispuni ostatak slobodnog vremena, a klasični video snimci kuvanja nisu joj delovali kao toliko privlačna ideja, jer su je mnogi već iskoristili. A potom je inspiracija došla prilikom gledanja filma Call Me by Your Name i čuvene scene sa breskvom.

Otvorila je nalog Technicolor Toast na mreži TikTok i počela da objavljuje sadržaj krajem juna, a danas već ima više od 87 hiljada pratilaca i taj broj konstantno raste. Dobila je mnogo pozitivnih komentara i slika fanova koji su pripremili tostove po uzoru na njene. Kasnije je otvorila i istoimeni Instagram nalog za one koji nemaju TikTok i nastavila sa objavama. Od svih tostova, kaže da joj je možda najomiljeniji onaj inspirisan animiranim filmom Ratatouille, za koji joj je trebalo oko tri sata pripreme. U našoj galeriji možete pogledati neke od najzanimljivijih tostova iz ovog niza.

Izvor: Pop Sugar

Fotografije: Technicolor Toast

Najčitanije

Mesečni horoskop za oktobar 2022: Jedan znak bolje da do novembra ne izlazi iz kuće

Polako odbrojavamo poslednje dane septembra, i pred nama je novi jesenji mesec. Stoga, pravo je vreme za detaljan horoskop u…

Evo kada u svakom delu Srbije počinje jeftina tarifa struje

U situaciji u kojoj se nalazi svet, mnogi ljudi gledaju da uštede na čemu mogu, a jedna od bitnih stavki…

Da li treba da elektronske uređaje isključite iz struje kada napolju grmi i seva?

Često čujemo da je opasno da naši kućni uređaji budu uključeni u struju tokom grmljavine. Da li je ovo mit…

5 razloga zašto treba da počnete da pijete sodu bikarbonu

Verovatno već koristite sodu bikarbonu u kuhinji, a možda čak i za čišćenje svog doma. Ali da li ste znali…

Zašto nam se magle stakla automobila i kako to da rešimo?

Zamagljena šoferšajbna smanjuje vidljivost tokom vožnje, a samim tim i našu bezbednost u saobraćaju. S ovim problemom se suočavamo i…

Ako volite ovu pesmu – čestitamo vam, naučnici kažu da ste psihopata

Jedan od najpoznatijih repera, ali i muzičara danas je svakako Eminem, sa više miliona prodati ploča singlova i strimova pesama…

Najnovije - Gastro

Recepti za musaku Mike Dajmaka

Kada pomislimo na musaku prva asocijacija obično je jelo od krompira i mesa, sa dodatkom začina, ali ne mora da…

Da li ste spremni za vegansku čokoladu?

Veganska ishrana sve je popularnija, naročito među pripadnicima mlađe generacije, starosti do 25 godina. Ako na to dodamo i povećanu…

Jesen je stigla: Vreme je za najsočniji kolač od jabuka

Jesen je stigla, a to znači da je vreme za jabuke i razne delicije sa njima u glavnoj ulozi. Zbog…

Izložba autohtonih sireva Balkana u tržnom centru BEO

Ovog vikenda, 1. i 2. oktobra, u Beogradu će biti održana 14. izložba autohtonih sireva Balkana, Balkan Cheese Festival. Svoje…

10 najboljih restorana na svetu prema korisnicima sajta „TripAdvisor″

Ne znate gde biste išli za svoje sledeće gastronomsko hodočašće? Na pravom ste mestu. Naime, popularni sajt TripAdvisor organizovao je…

Više od pedeset restorana pripremilo je posebne menije za Belgrade Restaurant Show

Na konferenciji koja je održana u Turističkoj organizaciji Srbije predstavljena je manifestacija Belgrade Restaurant Show koja će biti održana u…