Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Počinje Burgeraj – festival burgera

AUTOR: CityMagazine 09 Sep, 2021
Počinje Burgeraj – festival burgera

U petak, 10. septembra počinje Burgeraj – festival burgera by Birra Moretti, a svim ljubteljima beogradskog premijum street food-a biće obezbeđen besplatan ulaz u raj za sve burgere! Festivalske kapije na Belgrade Waterfront promenadi otvoriće se u petak od 12:00 h, gde će se predstaviti selekcija najboljih burgera koje će na licu mesta pripremati najbolji od najboljih, a svaki posetilac će moći da pronađe burger za sebe bilo da preferira juneći, jagnjeći, pileći, dimljeni, angus govedinu ili ipak veganski jer postoji idealan burger za svakoga!

Sveže i sočne burgere pripremaće poznati burger majstori tokom sva tri festivalska dana, od 12:00 do 23:00 h, a među njima su čuveni Burger House, Submarine, Toster bar, Fat Boys, Holy Smokes, Burger&Co, Burger Lab, Loco Chef, Pub Republika i Ž Burger.

Uz pažljiv odabir elektronske muzike i podršku poznatih imena gradske DJ scene kao što su Dj Pepe, DJ Oysha, DJ Iron, DJ Groovyman, Goran Starčević i drugi, festivalski prostor biće pretvoren u pravi raj za hedoniste – idealno mesto za uživanje u savršenom spoju hrane i muzike.

Foto: Promo

U okviru street art zone talentovani muralista, street artista i kralj ulice Derkoks, oslikavaće sprejevima u formi performansa panoe velikih dimenzija, a festival će imati i nekoliko chil out zona u kojima je rajsko opuštanje zagarantovano.

Tokom vikenda postojaće i zona posvećena najmlađima u kojoj će The Glitterology raditi oslikavanje lica i delova tela, a kroz razne interaktivne radionice mališanima će biti obezbeđena celodnevna zabava. U nedelju će festival posetiti i čuveni Karlo koji će u svojoj berbernici na otvorenom sređivati bradu i frizuru.

Još jedan društveno odgovorni kutak festivala biće posvećen udomljavanju kućnih ljubimaca pa će svi oni koji žele da udome kuče, mače ili ipak zeku, moći to da urade baš na Burgeraju.  

Za više informacija: https://www.instagram.com/burge_raj/

Naslovna fotografija: Unsplash

BurgeRaj - Prvi beogradski festival burgera

10.Sep 2021
12.Sep 2021
Belgrade Waterfront
Besplatno