Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Rashladi se uz Barcaffé Lattiato!

Sve što vam je potrebno u ovim vrelim danima jeste prava ledena poslastica – Barcaffé Lattiato kafa. Da biste se rashladili, dovoljno je da otvorite savršeno ohlađenu flašicu napitka i prigrlite kremasti ukus zadovoljstva koji osvežava. Neodoljivi spoj svežine i najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i Irish cream.

Svaka flašica Barcaffé Lattiata donosi uživanje u jedinstvenom kremastom ukusu, uz neverovatno laku upotrebu. Jednostavno otvaranje i zatvaranje flašice je kao stvoreno za one koji su stalno u pokretu i kojima je neophodna doza energije i osveženja, kako bi u potpunosti osetili sve čari leta gde god bili.

Ova okrepljujuća hladna kafa je savršena poslastica za bilo koji deo dana – bilo da je u pitanju jutarnje razbuđivanje, popodnevna užina, osveženje na poslu ili putovanju. Bogata aroma prave kafe i zavodljivi ukusi vanile, karamele ili Irish cream-a spojeni su u divnu poslasticu vrhunske Barcaffé Lattiato kafe za poneti!

Dobro rashladite svoj omiljeni ukus, osvežite se, vratite energiju i uživajte u trenutku posvećenom sebi uz najukusniju ledenu kafu – jer sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Najčitanije

Bil Gejts preporučuje ovih 5 knjiga za zimske praznike

Ako planirate da predstojeće zimske praznike provedete uz knjigu, Bil Gejts je tu da vam kao i svake godine pomogne…

Horoskop: Šta vam zvezde predviđaju za mesec decembar?

Zakoračili smo u decembar, privodimo kraju obaveze za ovu i pravimo spisak želja i planova za narednu godinu. Tim povodom,…

Viktorija i Dejvid Bekam sa kapama u „Peaky Blindersˮ stilu

Iako dizajnerka Viktorija Bekam živi na relaciji Engleska – Amerika, prvenstveno zbog posla, osnova njenog stila jeste sa područja porekla.…

Turska jela koja su se odomaćila u Srbiji

Verovatno ste nekada čuli da je sarma poreklom iz Turske, ali da li ste znali da ovo važi i za…

Ovo je najgore piće za jetru

Jetra filtrira štetne materije iz tela i zato je nužno brinuti o njenom zdravlju. Kad se govori o oštećenju jetre,…

Da li testeninu nakon kuvanja jednostavno iscedite u sudoperi? Pogledajte zašto to nikada ne bi trebalo da radite!

Špagete sa sosom od mesa, pasta karbonara, fetučini sa rikotom i spanaćem, testenine sa jajima i slaninom, tunjevina ili testenina…

Najnovije - Gastro

Kratka istorija sendviča

Malo ko obraća ozbiljnu pažnju na stari dobri sendvič! On je tek-tako neka uzgred hrana… Naravno, u pitanju je varka…

Da li je poželjno dodavati so u čaj?

Verovali ili ne, neki ljudi sole svoj čaj. U ovom tekstu ćemo vam otkriti odakle potiče ova neobična ideja. Većina…

Jednostavan recept za praznične medenjake koje će svi voleti

Bliže nam se praznici, pa u tom duhu već polako razmišljamo o prazničnoj trpezi i svim ukusnim zalogajima u kojima…

Sočne veganske vafle koje se tope u ustima

Ko ne voli tople, vazdušaste vafle sa ukusnim slatkim prelivom? Verujemo da vas nema mnogo… Zboga toga smo odlučili da…

Retro kuhinja: „Jansenova napast“

Zvuči čudno i neobično, ali je veoma jednostavno, i – više je nego ukusno, posebno za hladne dane! Jelo potiče…

Vijetnamske prolećne rolnice: Predjelo koje će uneti osveženje na slavsku trpezu

Ukoliko želite da zaobiđete tradicionalna slavska jela, koja su „već viđena‟, a uz to i komplikovana za spremanje, predlažemo predjelo…