Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Vatromet neobičnih ukusa – Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom – delimo poklone

AUTOR: CityMagazine 13 Apr, 2021
Vatromet neobičnih ukusa – Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom – delimo poklone

Šta se desi kada se susretne najfinija čokolada sa slanim kikirikijem, stvorenim za avanture, i zavodljivom karamelom? Ako pitate svima omiljenu Plazmu – desi se eksplozija zadovoljstva, pravi sudar svetova u kojem plešu neobične slatko-slane kombinacije.

Naravno, ovo zadovoljstvo se desi kada se deli omiljeno.

Omotač od čak 65% nežne mlečne čokolade ljubomorno čuva slatki vatromet u sebi, a novi ukus Plazma Stiksi uživanja stiže na vreme da vam izmami osmeh na licima, jedno oduševljeno i dirnuto „hvala“, kao i osećaj koji nas sve spaja u svetu u kojem postoji samo lepša strana stvarnosti. A to su nežnost i toplina. Čak i kada različito mislimo i kada se pomalo ljutimo jedni na druge – uvek nas spaja bliskost.

Iz najslađe fabrike snova stižu novi Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom, kreirani da nas podsete koliko zadovoljstva zaslužujemo i koliko nam je potreban osećaj koji nas spaja sa dragim ljudima. Jer, ma koliko različiti, najbolje idemo zajedno.

Ugodite sebi. Obradujte nekoga. Podelite sreću. Podelite Plazma Stikse sa slanim kikirikijem i karamelom.

Plazma i City Magazine dele našim čitaocima 3 poklona. Sve što je potrebno da uradite kako biste ušli u konkurenciju jeste da u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišete koji je vaš omiljeni način za uživanje u Plazmi.