Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

City letnja preporuka #75: Jungle Box concept store – duh Brazila u Beogradu

AUTOR: CityMagazine 10 Aug, 2021
City letnja preporuka #75: Jungle Box concept store – duh Brazila u Beogradu

U nedavno otvorenom kafeu na adresi Male stepenice 1 (stepenice pored Brankovog mosta koje se spuštaju ka Karađorđevoj ulici) mogu se doživeti sve boje Brazila – tamošnji mirisi, ukusi, muzika, moda

„Brazilski concept store napravljen je sa mnogo ljubavi. Uvek sam želela da donesem delić svoje kulture u moj novi život u Beogradu. Posle nekog vremena moji snovi su se ostvarili“, navodi Livija, Brazilka koja već devet godina živi u Beogradu.

Dodaje da je Junglebox prijatno, opušteno mesto, koje ima kutak za decu i koje je pet frendli. U ponudi su autentične brazilske kafe i kokteli, kao i razni specijaliteti. Ovde se mogu probati karamelizovani čokoladni tartufi, originalni brazilski kanapei Pão de Queijo, Acai super hrana sa domaćom granolom, kao i brazilska pana kota – mus od marakuje.

Concept store predstavlja i autentičnu brazilsku modu i brendove. Povremeno se organizuju besplatne radionice salse, a održavaju se i klupski koncerti koji donose ritmove Južne Amerike. Novi prostor koji donosi duh Brazila i promoviše tamošnju kulturu, navodi njegova vlasnica, otvoren je za razne predloge, ideje i sugestije, kada je programski koncept u pitanju.

Male stepenice 1
065 92 97 995