• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Hladna supa koja osvežava bolje i od sladoleda: Gusta, fina, a ne kuva se
Foto: Ekaterina Demidova / Alamy / Alamy / Profimedia

Hladna supa koja osvežava bolje i od sladoleda: Gusta, fina, a ne kuva se

CityMagazine
20.06.2024. 1 min Recepti

Ova hladna supa od krastavaca inspirisana je španskim gaspaćom – priprema se od svežih krastavaca i ne kuva se.

Kada se temperature u termometru podignu iznad 35 stepeni želimo osvežavajuća i hladna jela oko kojih ne moramo previše da se trudimo.

Ova hladna supa od svežih krastavaca savršen je izbor. Uz dobar blender ili seckalicu povrća može se spremiti za manje od pet minuta, piše Pun kufer.

Poslužite je kao hladno predjelo ili međuobrok u vrući letnji dan.

Sastojci:

– 600 g svežih krastavaca
– 150 g grčkog jogurta
– 3 grančice sveže nane
– 1 limeta
– šaka svežeg vlašca
– so i biber po želji

Priprema:

Ogulite krastavce, očistite koštice i naseckajte na kocke. Ubacite ih s grčkim jogurtom u seckalicu povrća ili blender i pretvorite u gustu supu. U blender dodajte i sveže začinsko bilje i sok jedne limete. Posolite i pobiberite po želji. Poslužite hladno.

Prijatno!

Oznake:

hladna supakrastavacsupa

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Sladoled torta, recept od 3 sastojka: Slatko osveženje gotovo za 20 minuta
Prethodni

Sladoled torta, recept od 3 sastojka: Slatko osveženje gotovo za 20 minuta

Pamuk kolač je verovatno najmekša poslastica na svetu, a pravi se od samo 3 sastojka
Sledeći

Pamuk kolač je verovatno najmekša poslastica na svetu, a pravi se od samo 3 sastojka

Sledeći
Pamuk kolač je verovatno najmekša poslastica na svetu, a pravi se od samo 3 sastojka
21.06.2024.

Pamuk kolač je verovatno najmekša poslastica na svetu, a pravi se od samo 3 sastojka

Prethodni
18.06.2024.

Sladoled torta, recept od 3 sastojka: Slatko osveženje gotovo za 20 minuta

Sladoled torta, recept od 3 sastojka: Slatko osveženje gotovo za 20 minuta

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine
    hbo max decembar
    Decembar na HBO Max-u: Od prazničnih specijala do horora
    CityMagazine
    mayales
    Mayales pred prvi nastup u Beogradu: Igra i eksperimentisanje, koncert u Karmakomi kao presek karijere
    CityMagazine
    hajduk u beogradu
    100.000 gledalaca filma „Hajduk u Beogradu” za manje od 20 dana prikazivanja u bioskopima
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖