• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Recept za puslica tortu koja se topi u ustima, a koju mogu da naprave i kulinarske neznalice

Recept za puslica tortu koja se topi u ustima, a koju mogu da naprave i kulinarske neznalice

CityMagazine
15.08.2022. 1 min Recepti

Puslica torta je magična rapsodija ukusa koja se bukvalno topi u ustima. Da biste je napravili ne morate da budete kulinarski znalac. Lako je.

POTEBNO JE: 6 belanaca, 300 g šećera, kašičica ekstrakta vanile, 500 g malina, 200 g kupina (ili neko drugo voće po želji), 600 ml slatke pavlake, pek papir

PRIPREMA: Kalup u kome ćete peći koru obložite pek papirom, a rernu uključite na 150 stepeni. Jaja, pre pripreme torte, bilo bi najbolje da budu van frižidera makar sat. Razbijte jaja, odvojte žumance od belanceta i belanca umutite u čvrst šne, dodajte malo šećera i vanilu. Nastavite da mutite belanca još pet minuta na najjačoj brzini miksera. Zatim izlijte smesu u kalup i stavite u zagrejanu rernu na sat i 15 minuta.

Izvadite koru i počnite da mutite fil. Umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu, nafilujte ohlađenu koru i tortu ukrasite voćem. Pre služenja tortu dobro ohladite.

Naslovna fotografija: Shutterstock

Oznake:

puslica torta

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Tajna stavka na računu koju nikad ne naručite, a uvek vam naplate: Znate li šta je kuver?
Prethodni

Tajna stavka na računu koju nikad ne naručite, a uvek vam naplate: Znate li šta je kuver?

Jedan recept, a dva jela: Kada probate ovako spremljenu boraniju, više je nećete zaobilaziti
Sledeći

Jedan recept, a dva jela: Kada probate ovako spremljenu boraniju, više je nećete zaobilaziti

Sledeći
Jedan recept, a dva jela: Kada probate ovako spremljenu boraniju, više je nećete zaobilaziti
17.08.2022.

Jedan recept, a dva jela: Kada probate ovako spremljenu boraniju, više je nećete zaobilaziti

Prethodni
14.08.2022.

Tajna stavka na računu koju nikad ne naručite, a uvek vam naplate: Znate li šta je kuver?

Tajna stavka na računu koju nikad ne naručite, a uvek vam naplate: Znate li šta je kuver?

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    marčelo
    „Puzzle Shock“ 20 godina kasnije: Kako je nastao album koji je stvorio Marčelov prepoznatljiv glas
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Pre Nikole Koje i Borisa Milivojevića, on je bio Miša iz serijala Žikina dinastija: Pogledajte kako danas izgleda
    CityMagazine
    eva braun
    Kako je nastajala pop muzika u inat užasnom vremenu: 30 godina kultnog albuma grupe Eva Braun
    CityMagazine
    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖