Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Buda je stigao u Beograd

Jedinstven koncept Buddha-Bar restorana su osnovali Tarja i Rejmond Visan 1995. godine sa idejom mesta koje na kreativan način spaja fenomenalnu muziku, vrhunsku azijsku gastronomiju, jedinstvene koktele, opuštajuć ambijent i izuzetno posvećen tim profesionalaca.  

U protekle 2 decenije, otvoreno je više od 20 restorana u najvećim svetskim metropolama, kao što su Pariz, London, Monte Karlo, Dubai. Marakeš i druge.

Nakon dugogodišnjeg truda i vizije grupe stranih investitora koji su prepoznali naš glavni grad kao destinaciju koja se energijom i stilom uklapa u Buddha-Bar filozofiju, najzad su se stekli svi uslovi za otvaranje Buddha-Bara u Beogradu, prvog restorana zvanične franšize u regionu, između Praga i Mikonosa.

Na eksluzivnoj lokaciji Beograda na vodi, na samoj obali reke Save, restoran Buddha-Bar vas dočekuje sa novom definicijom hedonizma koju ćemo pažljivo razvijati uz punu podršku matične Buddha-Bar franšize: gostovanjima šefova kuhinje, koktel virtuoza, suši velemajstora i najaktuelnijih DJ-eva u našem restoranu. Takođe, ne propustite priliku da se raspitate o dočeku Nove godine u Buddha-Baru Beograd i budite među prvima koji će ući u 2020. u ovom sjajnom ambijentu na samoj obali reke.

Restoran Buddha-Bar Beograd je otvoren svakoga dana od 12h do 24h, a petkom i subotom do 01h.

Hercegovačka 14 a/b
011 4125 601

Najčitanije

Mesečni horoskop za oktobar 2022: Jedan znak bolje da do novembra ne izlazi iz kuće

Polako odbrojavamo poslednje dane septembra, i pred nama je novi jesenji mesec. Stoga, pravo je vreme za detaljan horoskop u…

Evo kada u svakom delu Srbije počinje jeftina tarifa struje

U situaciji u kojoj se nalazi svet, mnogi ljudi gledaju da uštede na čemu mogu, a jedna od bitnih stavki…

Da li treba da elektronske uređaje isključite iz struje kada napolju grmi i seva?

Često čujemo da je opasno da naši kućni uređaji budu uključeni u struju tokom grmljavine. Da li je ovo mit…

5 razloga zašto treba da počnete da pijete sodu bikarbonu

Verovatno već koristite sodu bikarbonu u kuhinji, a možda čak i za čišćenje svog doma. Ali da li ste znali…

Zašto nam se magle stakla automobila i kako to da rešimo?

Zamagljena šoferšajbna smanjuje vidljivost tokom vožnje, a samim tim i našu bezbednost u saobraćaju. S ovim problemom se suočavamo i…

Ako volite ovu pesmu – čestitamo vam, naučnici kažu da ste psihopata

Jedan od najpoznatijih repera, ali i muzičara danas je svakako Eminem, sa više miliona prodati ploča singlova i strimova pesama…

Najnovije - Gastro

Da li ste spremni za vegansku čokoladu?

Veganska ishrana sve je popularnija, naročito među pripadnicima mlađe generacije, starosti do 25 godina. Ako na to dodamo i povećanu…

Jesen je stigla: Vreme je za najsočniji kolač od jabuka

Jesen je stigla, a to znači da je vreme za jabuke i razne delicije sa njima u glavnoj ulozi. Zbog…

Izložba autohtonih sireva Balkana u tržnom centru BEO

Ovog vikenda, 1. i 2. oktobra, u Beogradu će biti održana 14. izložba autohtonih sireva Balkana, Balkan Cheese Festival. Svoje…

10 najboljih restorana na svetu prema korisnicima sajta „TripAdvisor″

Ne znate gde biste išli za svoje sledeće gastronomsko hodočašće? Na pravom ste mestu. Naime, popularni sajt TripAdvisor organizovao je…

Više od pedeset restorana pripremilo je posebne menije za Belgrade Restaurant Show

Na konferenciji koja je održana u Turističkoj organizaciji Srbije predstavljena je manifestacija Belgrade Restaurant Show koja će biti održana u…

Ne volite karfiol? Kad probate ovaj kremasti, jesenji potaž, odmah ćete promeniti mišljenje

Jesenje temperature i promenljivo vreme idealne su uslovi za prehladu, pa je ovih dana jako važno jačati imunitet. A koji…