• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Type and hit Enter to search

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle

Da li su Burger King i McDonald’s konačno zakopali ratne sekire?

CityMagazine
04.11.2020. One Min Read Restorani

Zlatni lukovi McDonald’s restorana se mogu videti u malo više od sto zemalja sveta. Ovaj lanac restorana brze hrane pak u mnogim od njih nije toliko neprikosnoven kao u ostalim. Postoje rivali koji već decenijama pretenduju da preuzmu primat, a među njima se svakako izdvaja Burger King.

Iz tog razloga je veoma iznenađujuće da je upravo na Tviter nalogu ovog brenda u Velikoj Britaniji nedavno objavljena poruka sa potpuno neočekivanim naslovom: NARUČUJTE HRANU IZ MCDONALD’S-a. Da li su oni to mislili ozbiljno ili njihov Tviter profil uređuje špijun koji radi za rivalski lanac restorana brze hrane?

Nastavak poruke otkriva o čemu se radi. Naime, ideja ove poruke je da ohrabri ljude da podrže ugostiteljski sektor i nastave da naručuju hranu iz svojih omiljenih restorana, koji se zbog pandemije korona virusa sada nalaze u teškoj situaciji. U poruci je naglašeno da je hiljade ljudi zaposleno u restoranima i da postoji rizik da će izgubiti posao, ako ljudi budu masovno prestali da naručuju hranu, a to posebno važi za one restorane koji će po novom dekretu vlade biti zatvoreni zbog borbe protiv širenja korona virusa.

Povezani članci

Restoran u kome vas vređaju: Ljudi plaćaju za lošu uslugu i dolaze ponovo

Način kako da spremimo pasulj brže, a da ne nadima je jednostavan, a „tajni sastojak“ ima svako kod kuće

Na kraju poruke piše: „Ako želite da pomognete, nastavite da naručujete ukusne obroke iz svojih omiljenih restorana. Naš Voper je uvek najbolji izbor, ali nije loše ni ako naručite Big Mek.”

Tags:

burger kingMcDonald'spandemijarestorani brze hrane

Povezani članci

Street food: Thyme

Postoji jako dobar razlog zašto se peršun stavlja na vrh jela: I ne, nije dekoracija

Share Article

Follow Me Written By

CityMagazine

Ostali članci

Previous

Studenti kulinarstva su ponudili svoje korisne savete o kuvanju

Next

Francuska supa od luka koja greje i telo i dušu

Next
05.11.2020.

Francuska supa od luka koja greje i telo i dušu

Previews
01.11.2020.

Studenti kulinarstva su ponudili svoje korisne savete o kuvanju

Najnovije

Stellarcompanion i Ali Güney nastupaju kao domaća podrška bendu HVOB
CityMagazine
Novi roman Filipa Grujića u izdanju Booke
CityMagazine
„Dnevnik Pauline P.“ otvara 19. Kids Fest
CityMagazine
Ovo su najbolje srpske serije u 21. veku: Prvo mesto je sve iznenadilo, a sigurno znate makar jednu repliku
Miloš Dašić
Još jedna pobeda srpske diplomatije: Glavni negativac u hit američkom horor filmu pije „zidarsko“ pivo u Srbiji
Miloš Dašić

PopKultura

  • Pozorište
  • Muzika
  • Knjige/Stripovi
  • Intervjui
  • Fotografija
  • Film/TV
  • Art

Moda i lepota

  • Trend
  • Moda
  • Lepota
  • Dom i dizajn

Scena

  • Zabava
  • Poznati
  • Flešbek
  • Društvene Mreže
  • Aktuelno

Gastro

  • Restorani
  • Recepti
  • Kafići
  • Gourmet
  • Lifestyle
  • Zdravlje
  • Sex
  • Putovanja
  • Automobili

Vodič

  • Tribine
  • Stand-up
  • Sport
  • Sajmovi
  • Predstave
  • Pozorište
  • Konferencije
  • Koncerti
  • Književne večeri
  • Izložbe
  • Humanitarni događaj
  • Festivali
  • Clubbing
  • Bioskop
  • Kontakti
  • Uslovi korišćenja
  • Pravila privatnosti
  • Kolačići

Pratite City

Youtube Facebook Twitter Instagram

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

✖