Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Pizza Bar ima novi letnji meni

Najavljujući još dinamičnije promene u meniju uz maštovito i kreativno poigravanje i namirnicama i načinom serviranja, Pizza Bar na obe lokacije nastavlja da osvaja goste, od novih ukusa do atmosfere u baštama.

Za početak i dana i menija, nikako ne propustite dve sjajne nove kreacije: u odeljku „doručak” je letnja kombinacija Panco zucchini & haloummi koja sjajno spaja ukuse tikvica i halumi sira uz krem od paprike i lešnika i sos od mirođije, a u delu sa sendvičima nova je moćna Avocado Royal kombinacija s kulenom i dimljenim sirom. Nova salata neobičnog imena Manouri crust, potpuno je savršen letnji obrok s vrlo zanimljivim rešenjem u vidu „pite od sira” koja se sjajno uklapa u okruženje u kome su miks lišća, artičoka, sušenog paradajza, maslina i oraha.

Meet street na novom meniju takođe je efektno pojačan, otvara ga omaž azijskoj kuhinji u vidu bifteka u voku u sosu od bibera, a zatim sledi sjajno iskustvo s Parmigiana teletinom, te ćurećim burgerom. Teletina je savršeno mekana i efektno gratinirana mocarelom, dok je burger bio i sočan i moćan i više nego ubedljiv. Deo s pastama osvežen je njokama s telećim raguom, dok se u pizza delu najavljuju novi momenti od jeseni, kako u nezaobilaznom Chicago style, tako i u klasičnom izdanju.

Slatki deo i dalje zaslužuje posebnu preporuku, na novom jelovniku novitet je jedan ali i te kako vredan! Strawberry tiramisu stiže u interesantnoj, okrugloj formi, a već prvi zalogaj donosi čudesnu harmoniju ukusa gde svaki segment, od prhkih kora, preko sjajnog krema od kafe i maskarpone sira do jagoda, čini da se ova poslastica topi na nepcima, bivajući istovremeno i lagana i kompleksna. Dakle, leto nam ipak stiže, uprkos svemu, novi ukusi u Pizza Baru to i te kako potvrđuju.

Mutapova 5-7 Bulevar Mihajla Pupina 165 v
011/404-15-55; 011/222-54-67

Najčitanije

Nesvakidašnja scena na Slovenskoj plaži u Budvi: “Ne prilazite”

Kraj slovenske plaže u Budvi pliva mladunče delfina. Sasvim samo, i izgubljeno pliva veoma blizu obale. Turisti i znatiželjnici prilaze…

Ovo su znaci da pijete previše alkohola

Čaša uz ručak, čaša posle večere, povremeno opuštanje sa prijateljima. Nije problem ako povremeno uživate u alkoholu, ali kada zaista…

Ovako bi danas izgledale poznate ličnosti da nisu prerano izgubile život

Mnogo je poznatih ličnosti koje su neočekivano preminule, mnogo pre nego što su dostigle duboku starost. Ne možemo a da…

Zašto je Sandra Ou bila na sahrani kraljice Elizabete?

Među poznatim licima iz celog sveta na sahrani kraljice Elizabete II bila je i glumica Sandra Ou. Najpoznatija po ulogama…

Detalj koji na glavi nosi partnerka Ane Brnabić će danas nositi sve žene na sahrani kraljice, osim jedne

Sahrana kraljice Elizabete II će se održati danas u Vestminsterkoj opatiji, a predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić juče je stigla…

“Kakvo nepoštovanje”: Makronovi došli u patikama da odaju počast kraljici i doživeli linč na mrežama

Brižit Makron je u nedelju uslikana u Londonu u poseti kraljičinom kovčegu i za razliku od drugih članova kraljevske porodice…

Najnovije - Gastro

Da li biste probali ovaj ljubičasti paradajz? Kažu da je zdraviji od običnog

On ima ukus paradajza, njegov miris i manje više izgleda isto, ali postoji jedna razlika – ljubičast je. Američko ministarstvo…

Pica od starog hleba

Koliko vas ume da umesi dobro testo za picu? Ako niste baš neki kulinarski mag, imamo jednostavno rešenje, da jedete…

Viljuškom po svetu – Italija: Recepti za karpačo, nadeveni paradajz i teleće kotlete sa gorgonzolom

Pred vama je još jedan izbor recepata inspirisanih sunčanom Italijom, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Odvojte sastojke, zasucite rukave i…

Ovaj napitak od belog luka i đumbira smanjuje krvni pritisak!

Od visokog krvnog pritiska pati u proseku 1 od 3 osobe, a nezdrave navike u ishrani su vodeći uzročnici. On povećava…

Slana torta sa tost hlebom

Ako ne znate šta ćete sa starim hlebom, imamo super recept. POTREBNO JE: 2 pakovanja tost hleba, 400 g majoneza, 400 g kisele…

Brzo i lako napravite palačinke sa bundevom bez brašna i mleka

Polako ulazimo u jesenju sezonu, koja unosi promene na raznim poljima, ali i na trpezu. Kako je bundeva jedna od…