Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

CineStar TV Channels proslavili 10 godina postojanja u regiji i najavili novitete

AUTOR: CityMagazine 25 Sep, 2019
CineStar TV Channels proslavili 10 godina postojanja u regiji i najavili novitete

CineStar TV Channels prošlog su petka proslavili 10 godina emitovanja u regiji, i ujedno najavili i pokretanje novog kanala posvećenog serijama, CineStar TV Series. Povodom proslave okupljeni su partneri i prijatelji koji su čestitali na uspehu CineStar TV Channels grupacije.

Nakon legendarnog otvaranja Weekend Media Festivala u Rovinju, zabava se nastavila i sutradan u novootvorenom Grand Park Hotelu, ali ovog puta u organizaciji CineStar TV Channels filmske grupacije kanala, koja je prema komentarima prisutnih proglašena „najboljim partijem ovogodišnjeg Weekenda“.

Delić atmosfere

Brojne zvanice iz poslovnog sveta, kao i sa glumačke i muzičke scene, imale su priliku da uživaju u proslavi desete godine rada CineStar TV Channels grupe, koja je svojim postojanjem izmenila sliku filmskih kanala u regiji i donela na tržište nove standarde filmskog sadržaja za sve uzraste. Bez obzira da li volite romantične komedije, ljubavne drame, naučnu fantastiku ili ste više za akcione trilere, sve to možete da pronađete na svojim omiljenim CineStar TV kanalima.

Tajnu ovog uspeha zvanice su imale priliku da čuju upravo na proslavi godišnjice. Od pokretanja prvog kanala 2009. godine do danas, kada se CineStar TV kanali emituju u čak sedam zemalja u regiji, na platformama preko dvadeset operatera u regiji, a samim tim omogućuju gledanje vrhunskog filmskog sadržaja u preko četiri miliona domaćinstava. Zanimljivo je istaći da prvi pokrenuti kanal grupacije CineStar TV i danas drži prvo mesto u gledanosti među svim filmskim kanalima koji se emituju putem platformi i da je prema gledanosti na TV Beat platformi, CineStar TV Channels grupa u samo godinu dana ostvarila porast udela u gledanosti od neverovatnih 96%.

Okupljeni su na proslavi dali svoju podršku daljem radu CineStar TV Channels grupaciji filmskih kanala, jer i nakon deset impozantnih godina, ne prestaju da iznenađuju struku i gledaoce. Upravo je na proslavi objavljeno pokretanje novog kanala posvećenog serijama, prigodnog naziva CineStar TV Series. To je rezultat slušanja pulsa publike i tržišta, gde se ukazao prostor za kanal koji će 24 sata na dan prikazivati najkvalitetniji sadržaj iz brzo rastuće industrije serija i sitkoma. Gledaoci će tako dobiti celokupnu paletu kanala i centralno mesto za porodično okupljanje i provođenje slobodnog vremena ispred televizora.

Proslava je samo uvod u slavljeničku kampanju u kojoj je pripremljen bogat program ispunjen TV premijerama, filmskim hitovima i fantastičnim serijama, omogućujući tako gledaocima ekskluzivan i premijerni sadržaj 12 – 16 meseci nakon prvog prikazivanja u bioskopu. 

Scenografija je bila zanimljiva

CineStar TV Channels okupljaju ukupno šest žanrovski predodređenih filmskih kanala prilagođenih potrebama svakog filmofila i ljubitelja serija, a uz premijerne filmove i nezaboravne serije, gledaoci mogu da pogledaju i atraktivan materijal o snimanju najnovijih filmskih hitova, ekskluzivne intervjue s glumcima i poznatim rediteljima, filmske vesti i još mnogo toga.

Detaljnije o ponudi CineStar TV kanala i rasporedu emitovanja, možete pronaći na web-stranici www.cinestartvchannels.rs.

Najčitanije

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Ovo su 4 tipa osoba koje daju previše sebe

Poslednjih godina, termin burnout se pominje kao jedno stanje uobičajeno i prisutno među ljudima koji daju previše sebe na poslu.…

Najnovije - Scena

Vikend preporuke 15-17.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…

Preminuo glumac Marko Živić

Srpski glumac Marko Živić izgubio je život u četvrtak 14. oktobra, nakon višenedeljne borbe sa korona virusom. 49-godišnji glumac je…

Zašto je Dženifer Aniston odbila glavnu ulogu u filmu „Serendipityˮ?

Romantična komedija junakinji današnje priče donela je slavu, pa je i danas prepoznatljiva po ulozi Rejčel Grin iz hit serije…