Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj akciji „McDelivery Night In“ 19. septembra 2019.

AUTOR: CityMagazine 17 Sep, 2019
McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj akciji „McDelivery Night In“ 19. septembra 2019.

McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj godišnjoj akciji, koja se dešava po treći put širom sveta, McDelivery Night In u četvrtak, 19. i petak 20. septembra od 17.00 časova pa do kraja radnog vremena restorana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Pančevu. 

Svi koji poruče hranu za dostavu na kućnu adresu u ovom periodu u iznosu do 1000,00 dinara na poklon od McDonald’s-a dobijaju dupli čizburger, a svi koji poruče hranu u iznosu većem od 1000,00 dinara na poklon dobijaju BigMac.

Većina (60%) porudžbina za McDelivery dešava se kasno po podne i uveče, tako da McDonald’s ohrabruje sve širom sveta da se uključe 19. i 20. septembra u McDelivery Night In slavlje. Bez obzira da li se opuštate sami ili provodite vreme sa prijateljima ili porodicom, McDelivery je pravi izbor za uživanje u popodnevnim i večernjim satima uz omiljene McDonald’s proizvode.

„Veoma nam je drago da smo se i mi, u Srbiji, ove godine pridružili globalnoj akciji McDelivery Night In i želimo da naše korisnike, koji su našu uslugu dostave hrane na kućnu adresu prihvatili od njenog lansiranja u Beogradu početkom februara 2018, a kasnije kada smo i nastavili da širimo mrežu dostave u Nišu, Novom Sadu i Pančevu, nagradimo. Nastavićemo da širimo mrežu dostave hrane iz naših restorana i na druge gradove u kojima poslujemo, a takođe ćemo nastaviti i da podržavamo ovakve i slične aktivacije.”, izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u McDonald’s-u u Srbiji. 

Tokom 2017. i 2018. hiljade restorana širom sveta je učestvovalo u globalnoj akciji McDelivery Day i omogućeno je gostima da uživaju i zabave se. Ove godine je još obimnija akcija. Najviše restorana do sada će isporučivati omiljenu hranu, a gosti mogu da ostanu kod kuće i uživaju u McDelivery Night In-u. 
Pridružite se McDelivery Night In zabavi širom sveta tako što ćete u svojim postovima na društvenim mrežama koristiti #McDelivery.

Najčitanije

5 retkih fizičkih karakteristika koje vas čine posebnim

Svaka osoba je jedinstvena. Mada svi imamo određene zajedničke karakteristike koje nas čine ljudima, fizički razlike između nas su neupitne.…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Beč na platformi „OnlyFans“

„Koliko golotinje možemo da podnesemo?“ Nova akcija Turističke organizacije Beča predstavlja provokativna umetnička dela i otvara diskusiju o slobodi umetnosti…

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…