Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 žena koje su obeležile život Žan Pol Belmonda

AUTOR: CityMagazine 07 Sep, 2021
5 žena koje su obeležile život Žan Pol Belmonda

Kao što ste juče mogli da pročitate u ovom tekstu, francuski glumac Žan Pol Belmondo preminuo je u 89. godini. Pamtićemo ga pre svega po ulogama i nadimku Bebel, a danas ćemo se prisetiti žena koje je voleo. Bez ikakve sumnje bio je pravi zavodnik, a ukoliko vas interesuje ovaj manje poznat aspekt njegovog života, ostanite sa nama i u narednih nekoliko minuta.

1. Elodi Konstantin

Po odsluženju vojnog roka, 17. januara 1959. godine, glumac se oženio plesačicom Elodi Konstantin. U braku su postali roditelji dvoje dece – devojčice Florens, 1960. godine, i dečaka Pola, tri godine kasnije.

Keystone – France

2. Ursula Andres

Ljubav dvoje kolega bila je turbulentna, a započela je na snimanju filma Les tribulations d’un Chinois en Chine. Hemija se javila na prvi pogled, te se Žan Pol Belmondo razveo od supruge 1966. godine, i narednih sedam proveo u Ursulinom zagrljaju.

Keystone – France

3. Laura Antoneli

I ova romansa započela je na filmskom setu, a Laura Antoneli osvojila ga je tokom rada na naslovu Les mariés de l’an deux. Veza je trajala od 1972. do 1980, a oboje su prethodno raskinuli duže veze.

Anastasselis Polydoros

4. Karlos Soto Majer

Par se zabavljao tokom ʽ80-ih i uživao u bliskosti, a sam Žan Pol Belmondo ovaj odnos opisao je kao uzbudljiv i veseo.

Bertrand Rindoff Petroff

5. Nati Tardivel

Glumac je 1989. godine potpao pod čini Nati Tardivel, ali je venčanje upriličeno tek 29. decembra 2002. godine. Ni ovaj brak, kao ni prvi sa Elodi Konstantin, nije potrajao, pa su se razišli 2008. Žan Pol Belmondo ponovo se, pak, ostvario u ulozi oca, jer je u poodmaklim godinama dobio ćerku Stelu.

Patrice Pacot

Izvor: Vogue France