Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ćerka Meril Strip stala na ludi kamen u romantičnoj venčanici

AUTOR: CityMagazine 08 Sep, 2021
Ćerka Meril Strip stala na ludi kamen u romantičnoj venčanici

Grejs Gamer, koju znamo kao ćerku glumice Meril Strip, ponovo se odlučila za brak. Par koji je svoju vezu držao u tajnosti, sve je iznenadio fotografijama sa venčanja održanog za vikend. Njen muž Mark Ronson, inače poznati muzički producent, istog dana napunio je 46 godina. On je svoju izbranicu zaprosio pre svega nekoliko meseci, od kada ona ponosno nosi dijamantski prsten na levoj ruci. Više detalja o nedavnoj ceremoniji, otkrijte u nastavku.

Mladoženja je bio taj koji je podelio lepe vesti sa svim pratiocima na Instagramu, gde se ispod zajedničke fotografije osvrnuo na proteklu godinu. Objavu je posvetio upravo Grejs, koja je učinila da mu i prošlost i budućnost izgledaju lepše, i dodao da je ovoga puta uveren da je pronašao osobu za ceo život.

Instagram: iammarkronson

Pored ovoga što ste pročitali, nemamo puno pojedinosti u vezi sa mestom održavanja, mada se Ronsonova sestra Samanta pohvalila nekim kadrovima koje je zabeležila. Na jednoj fotografiji vidimo ih kako koračaju držeći se ruku za ruku, ona u beloj venčanici sa plaštom, a on u tegetplavom odelu, sa kravatom. Zanimljivo je da se producent opredelio za cipele u dve boje, koje su njegovom izgledu pružile retro prizvuk. Brak je sklopljen na otvorenom, u prisustvu najbližih prijatelja i članova porodice, što pripisujemo pandemiji virusa. Ipak, pojedine zvanice nisu krile radost zbog venčanja, a izdvaja se poruka još jedne mladoženjine rođake, koja je uz brojne emotikone poželela mladencima sve najlepše.

Instagram: samantharonson

Grejs Gamer poželela je da se oproba u glumačkim vodama, pa je zaigrala u nekoliko naslova: Mr. Robot, The Newsroom i American Horror Story. Sa druge strane, njen suprug uspešan je na polju muzičke industrije, gde je sarađivao i sa Ejmi Vajnhaus i Lili Alen. Kao što smo već naveli, oboje iza sebe imaju razvode, od muzičara i glumca Teja Straterna, odnosno francuske glumice Žozefin de la Bom. U medijima se pisalo da je prvi brak ćerke Meril Strip prošao neslavno, jer je okončan nakon svega šest meseci.

Izvor: Harperʼs BAZAAR España

Naslovna fotografija: Matt Winkelmeyer / Getty images