Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kako danas izgleda ćerka Džulije Roberts?

AUTOR: CityMagazine 18 Jul, 2021
Kako danas izgleda ćerka Džulije Roberts?

Ovogodišnje izdanje Kanskog festivala izdvaja se u odnosu na prethodne po tome što imamo priliku da upoznamo ne samo aktere filmova, već i njihove porodice. Nakon Šona Pena, koji je crvenim tepihom prošetao u društvu ćerke i sina, o čemu smo pisali u ovom tekstu, danas ćemo pogledati kako izgledaju suprug i naslednica Džulije Roberts. Danijel i Hejzel Moder pozirali su okupljenim fotografima, a više detalja otkrijte u nastavku.

Otac i ćerka po prirodi su nenametljivi, i trude se da sačuvaju svoju privatnost, koliko je u njihovoj moći. Danijel je odranije poznat javnosti, a 17-godišnjakinja je prirodna, i za razliku od njenih vršnjaka nema društvene mreže. Međutim, sigurni smo da ovoga puta niko nije ostao ravnodušan na njenu gracioznost. Kao što možete da videti na fotografiji, ona je neke crte lica nasledila od roditelja u pratnji, a druge od majke Džulije. Kosu je svezala u razbarušen rep, što je propratila jednostavnom dugom žutom haljinom, sa gotovo neprimetnim radom. Od detalja je odabrala samo ogrlicu u nežnopink tonovima.

Mike Marland / Getty images

Na osnovu ovog lepog prizora, možemo zaključiti da je poznati par usmerio ćerku na pravi put, daleko od očiju javnosti. Oni važe za skladne partnere, koji su u braku još od 2002. godine. Poznato je da su se upoznali godinu dana ranije na snimanju filma The Mexican, u kome je ona glumila, a on bio iza kamere. U međuvremenu su dobili blizance, a zatim i još jednog sina. Glumica je otkrila da su deca do nekog trenutka bila nesvesna činjenice čime se bavi, ali je njen stav da ih zaštiti ostao nepromenjen. Tekst zaključujemo komentarom da je u svojoj nameri, zajedničkim snagama, i uspela.

Instagram: hollywoodstarkids

Izvor: Elle Italia

Naslovna fotografija: Getty images