Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kako se hrani, trenira i neguje glumica Margo Robi?

AUTOR: CityMagazine 14 Apr, 2021
Kako se hrani, trenira i neguje glumica Margo Robi?

Kako važi za jednu od najuposlenijih holivudskih glumica mlađe generacije, Margo Robi priznaje da joj je ponekad teško da napravi otklon od posla. To za posledicu ima poteškoće sa snom, posebno kada želi da napravi pauzu nakon snimanja. Podsećanja radi, ovu damu, poreklom iz Australije, ne tako davno imali smo priliku da gledamo u ostvarenjima Suicide Squad, I, Tonya, Once Upon a Time… In Hollywood. Danas se, međutim, nećemo baviti njenom karijerom, već rutinom i svakodnevnim navikama koje joj pomažu da bude zdrava i u formi.

Glumica je sa čitaocima magazina Womenʼs Health podelila deo svoje svakodnevice, kada se kamere ugase. Tako smo saznali da probleme sa nesanicom uspešno rešava ugodnim ambijentom i metodama za opuštanje. Njen najčešći izbor su maska za lice, mirišljave sveće i lagana muzika, a neretko sebi priušti večernju kupku uz čašu hladnog piva. Ne krije da joj ovo pričinjava pravi užitak.

Kada govorimo o jutarnjoj rutini i doručku, Margo najčešće konzumira kašu i šejk za podizanje imuniteta. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, spremna je za sve izazove na setu, a kasniji obroci uglavnom su bazirani na piletini, ribi i povrću kao što je batat. Pored vode, kao osnove dobre hidratacije, Margo Robi zavolela je čaj, i to tokom života u Londonu. Zatim se 2013. godine preselila u Los Anđeles, i ostvarila proboj ulogom u filmu The Wolf from Wall Street.

Instagram: margotrobbie

Glumica nije tipična holivudska zvezda, pa su na njenom meniju često zastupljeni hamburger i pomfrit, uz neizostavno pivo, a ponekad i bogat burger sa dodatkom sira, tartufa i sosa od maslinovog ulja, belog luka i soli. Dok je živela u Londonu, često je posećivala jedan meksički restoran, ali i uživala u ukusnoj pici margariti.

Njen trening pre svega se bazira na pilates vežbama, i uvek se sjajno oseća nakon njih. Sa druge strane, iako je za potrebe snimanja upražnjavala boks i rvanje, u njima se nije pronašla na duge staze. U slobodno vreme, više joj prijaju ples i partija tenisa sa prijateljima. Svako ko je odgledao spomenuta ostvarenja, može da joj oda priznanje za trud na setu, gde se podjednako dobro snašla u klizaljkama na ledu, ali i drugim vratolomijama. Ipak, ona izdvaja rad sa Kventinom Tarantinom kao nešto posebno. Interesantno je da je sama pokazala inicijativu, i poslala ovom slavnom reditelju pismo u želji da joj pruži šansu. Usledilo je snimanje, na kome se trudila da upije što više znanja, i pita za savet, bez bojazni da li će ga dobiti.

Nadamo se da vas je ova priča motivisala da se pokrenete ovog proleća, i povedete više računa o svom zdravlju i svojim potrebama…

Izvor: Harperʼs BAZAAR España

Fotografije iz naslovnog kolaža: Gotham Getty images, Getty images