Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Madona ponovo muza Žana Pola Gotjea

AUTOR: CityMagazine 02 Jun, 2021
Madona ponovo muza Žana Pola Gotjea

Prijateljstvo između poznatog dvojca iz naslova je postojano, jer traje još od ʽ80-ih, a danas imamo još jedan dokaz za to. Naime, kao što ćete uskoro videti, pop zvezda je dobila na poklon novu kreaciju ovog dizajnera, i to u crnoj boji. Kako živimo u eri društvenih mreža, objava u vidu zahvalnice nije izostala. Ostanite sa nama i u nastavku kako biste otkrili više detalja.

„Hvala ŽPG-u na ovoj neviđenoj košulji”, napisala je Madona u opisu seta fotografija. Iz spomenute modne kuće ubrzo je stigao odgovor kako je ova dama omiljena kreatorova sirena. Ipak, priča ne bi bila do kraja istinita ukoliko ne bismo spomenuli saradnike, koji su pomogli izradu ovog komada. Naime, pohvale idu i na račun brendova Lecourt Mansion i Swarovski, koji se pobrinuo za kristalne detalje. Sada pogledajte krajnji rezultat, i donesite svoj sud…

Instagram: madonna

Posećanja radi, Madona i Žan Pol Gotje prvo su stupili u kontakt telefonom 1989. godine. Dizajner je za časopis The New York Times 2001. godine otkrio da ga je ovaj gest zatekao nespremnog, uoči predstavljanja nove kolekcije. Isprva nije poverovao asistentkinji, i zapravo je pomislio da je reč o šali, budući da je već bio Madonin veliki fan. Pevačica ga je brzo razuverila svojim jasnim zahtevom šta želi, a to su bili prugasti kombinezon i ženstven korset. Za ovu modnu kuću odlučila se zbog toga što modeli istovremeno odišu muškom i ženskom energijom. Na sreću, postoji fotografija i sa nastupa na kojoj se vidi kako je Madona izgledala u opisanom kostimu. Probe su bile organizovane na relaciji Njujork-Pariz, a ostalo je istorija. Madona je zatim prigrlila trend nenošenja grudnjaka, što je verovatno bio slučaj i ovoga puta.

Izvor: Elle Italia

Fotografije iz naslovnog kolaža: Gie Knaeps / Getty images, Instagram: madonna