Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Ovako sada izgleda Britni Spirs

Kako se veliki broj dama upravo u proleće odlučuje za promenu frizure ili boje kose, ne čudi što se i Britni Spirs, o kojoj se uveliko priča poslednjih meseci, odlučila na ovaj korak. Naime, ona se vratila nekadašnjoj boji kose, pa je tako svoju prepoznatljivu platinastoplavu nijansu zamenila roze bojom, a rezultat je podelila na svom Instagram profilu.

Ukoliko niste njen verni fan, verovatno ste propustili da je pevačica ponovo aktivna na spomenutoj mreži, gde objavljuje selfije bez trunke šminke i aktuelnosti iz života, a jedna od njih je i nedavno iskustvo sa vakcinacije. Ovoga puta je napravila pravu pometnju, i to zbog celokupnog izdanja, koje podseća na ženu-mačku. Kao što možete da vidite ispod, Britni je pozirala u kombinezonu leopard dezena. Ali, za trenutak se vraćamo kosi, uz pretpostavku da je reč o ekstenziji.

Frizura o kojoj pričamo delo je Dimitrisa Đijanetosa, koji nije krio oduševljenje na ukazanom poverenju. Ova serija fotografija usledila je nakon dokumentarca o životu ove dame, pod nazivom Framing Britney Spears, ali i novog, o kome ste mogli da se informišete u ovom tekstu. Ali, tu nije kraj… Naime, i BBC je premijerno prikazao svoju ekranizaciju okršaja na sudu između nadzornika muzičke zvezde i njenih pratilaca, okupljenih oko #FreeBritney pokreta. Novinar i dobitnik BAFTA priznanja Mobin Azhar prisustovao je saslušanju na sudu, što je poslužilo kao polazište za rad. Ovo ostvarenje naslovljeno je The Battle of Britney: Fans, Cash and a Conservatorship.

Sama Britni na interesovanje filmskih stvaralaca za njen život gleda kao na licemerstvo, jer sa jedne strane kritikuju medije, a istovremeno sudeluju u njenom progonu. No, čini se da je Britni iznad svega toga, i da je uprkos svemu dobro raspoložena, bar ako je suditi prema ovim fotografijama.

Kako se vama čini njena nova boja kose i da li biste se vi odvažili na ovakav korak?

Izvor: Cosmopolitan UK

Naslovna fotografija: Getty images