Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Šta je sve Britni Spirs izjavila na sudu?

AUTOR: CityMagazine 26 Jun, 2021
Šta je sve Britni Spirs izjavila na sudu?

Pevačica Britni Spirs progovorila je prvi put o nepovoljnim uslovima života koji vodi već 13 godina, koji je podstakao nastanak pokreta #FreeBritney. Podsećanja radi, ova tema postala je predmet dokumentarca Framing Britney Spears, koji je priredio The New York Times, a sama pop zvezda obratila se sudu u Los Anđelesu telefonskim putem sa jasnom porukom da želi ponovo da živi. Trenutno stanje stvari je takvo da joj je uskraćeno pravo da se ponovo uda i rodi decu, a da stvar bude gora, primorana je da nastupa protiv svoje volje, te uzima lekove. Ove detalje preneo je The Los Angeles Times.

Otac Britni Spirs dobio je zakonsko ovlašćenje da upravlja finansijama i životom svoje ćerke 2008. godine. Tokom prošle, pevačicini zastupnici bezuspešno su tražili da se stavi tačka na nadzorništvo. Ovaj potez ne samo da nije urodio plodom, već je prema pisanju časopisa The Guardian Džejmi Spirs dobio pojačanje u vidu poverenika Besemera Trasta.

Nijedna od spomenutih strana nije odgovorila na optužbe koje je 39-godišnja pevačica iznela u sredu, ali je branilac pročitao reči žaljenja oca zbog bola koji njegova ćerka prolazi. On je preneo i to da Džejmi Spirs nju puno voli i da mu nedostaje. Naravno, iskoristio je priliku da odbrani sebe i ono što je radio svih prethodnih godina.

Kmazur

Kao što smo već naveli u uvodnom delu, junakinja ove priče i majka dva deteta, iako trenutno ima partnera, ne može ponovo da stupi u brak, niti rodi dete. Pomalo neverovatno, ugrađeno joj je kontraceptivno sredstvo, zarad svake sigurnosti. To su joj njeni staratelji jasno stavili do znanja, a pevačica više nije mogla da ćuti.

Pored ovog aspekta zdravlja, Britni Spirs se ne pita ni za druge stvari, i nema pravo odluke da li i koje lekove da koristi. Tako su joj doktori, po odluci da se odseli iz Las Vegasa, prepisali novu terapiju. Doživela je i pretnje 2018. godine zbog odluke da ne želi da nastupa, a čitavo iskustvo opisala je kao zastrašujuće. Dovoljno je preneti njen najnoviji apel da nije ničiji rob, i da može da kaže ne, da bi se shvatila ozbiljnost situacije.

Njena jedina želja jeste da se proces starateljstva okonča, bez ponovne procene, jer nije srećna, već, naprotiv, neopisivo besna.

Izvor: Vogue UK

Naslovna fotografija: Getty images

Najčitanije

Tri neodoljiva jesenja recepta sa jabukama

Budući da je prava, kišovita jesen već stigla, ovih dana radujemo se toploj, ušuškanoj atmosferi kod kuće uz omiljene knjige,…

Gistro priče: Deset evra

Kiša je padala trideset osmi sat zaredom. To veče je u Beogradu bio skup Nesvrstanih. Na nekom glupom portalu sam…

Aktuelni modni trendovi u skladu sa horoskopskim znakom

Ne znamo da li se i vama čini da je teško ispratiti sve modne aktuelnosti, pa smo zato odlučili da…

Najnovije - Scena

Mister Bin je zalutao na remek-dela klasičnog slikarstva

Sve je smešnije sa Mister Binom, zar ne? Lik koga su Ričard Kertis i Rouan Ektinson stvorili početkom ’90-ih, a…

Džoni Dep se vraća u Srbiju povodom promocije novog animiranog serijala

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije…

Vikend preporuke 15-17.10.

Dragi naši, kako bismo vam olakšali izbor aktivnosti za vikend, odlučili smo da na jednom mestu sakupimo nekoliko preporuka za…