Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Upoznajte dvojnicu Dženifer Aniston

AUTOR: CityMagazine 12 Jul, 2021
Upoznajte dvojnicu Dženifer Aniston

Kompliment da imate kosu nalik Dženifer Aniston, koja je idealne dužine, prelepih pramenova i sjaja, dovoljan je sam po sebi, a tek kada vam neko kaže da likom podsećate na glumicu, imate bingo u rukavu. Jedna dama po imenu Lisa Tranel, aktivna korisnica mreže TikTok, upravo je proglašena za njenu dvojnicu. Ukoliko se pitate kako je došlo do ovog upoređivanja, odgovor je jednostavan i krije se u imitaciji jedne od scena iz serije Friends, na relaciji Rejčel-Monika.

Snimljeni klip pobrao je simpatije Lisinih pratilaca, te je broj pregleda u kratkom roku dostigao cifru od 4,7 miliona. Naravno, mnogi su iskoristili priliku da u komentarima napišu kako dve dame veoma liče. Kada se malo bolje zagledamo, sličnost zaista postoji, jer dele kosu slične plave nijanse, negovano lice i plave oči, a na Instagramu smo otkrili i to da je Lisa takođe zagovornica zdravog života.

Ali, vratimo se utiscima onih koji su odgledali video, od kojih je jedna osoba pomislila da je reč o Dženifer Aniston, druga da bi ih bilo lepo spojiti da snime nešto zajedno, treća da bi Lisa mogla da bude druga sestra Rejčel Grin u spomenutoj seriji, pored Riz Viterspun. Ali, pogledajte jednu njenu fotografiju sa Instagrama, i donesite svoj sud.

Instagram: she_plusthree

Sada kada se pročulo za Lisu Tranel, jedino što možemo jeste da sačekamo da vidimo kako će njen put dalje ići.

Izvor: Womenʼs Health España

Naslovna fotografija: Jon Kopaloff/ Getty Images