• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Recept za picu od starog hleba: Jeftino jelo za koje će vam biti potrebno 20 minuta
Foto: Shutterstock

Recept za picu od starog hleba: Jeftino jelo za koje će vam biti potrebno 20 minuta

Ivona Dubičanin
10.05.2023. 1 min Recepti

Ukoliko nemate ideju ili vremena za pravljenje obroka za celu porodicu, ovo je brz recept koji će svi ukućani zavoleti. 

Jednostavno i jeftino jelo uz pomoć koga možete potrošiti zalihe starog hleba, a većinu namirnica već imate u frižideru.

Potrebno je:

1 hleb,
150 ml mleka,
150 ml kisele vode,
4 kašike kečapa,
200 g šunke,
2 sveže kobasice,

1/2 crvene paprike,
200 g kačkavalja,
1 kašičica origana,
1 kašičica suvog začina,
10 maslina bez koštica.

Priprema:

Hleb isecite na kriške debljine prsta. Izvadite unutrašnjost kobasice i propržite ja na
malo ulja. Mleko pomešajte sa kiselom vodom, pa pola ove mešavine sipajte u nauljenu tepsiju i
poređajte kriške hleba. Pospite sa ostatkom mleka i vode, pa nek odstoji par minuta dok hleb
malo ne omekša. Kečap promešajte sa origanom i suvim zaćinom, pa premažite hleb. Naseckanu
šunku, prženu kobacicu, na kocke seckanu papriku i masline pomešajte i sipajte preko hleba.
Odozgo stavite narendani kačkavalj. Pecite na 180 stepeni dok se kačkavalj ne otopi i zarumeni.

Oznake:

hlebpica

Podeli

Zaprati Autor

Ivona Dubičanin

Ostali članci

Prolećna jela sa krompirom kojima je nemoguće odoleti
Prethodni

Prolećna jela sa krompirom kojima je nemoguće odoleti

Zašto je ulje origana toliko dragoceno i kada treba da se koristi
Sledeći

Zašto je ulje origana toliko dragoceno i kada treba da se koristi

Sledeći
Zašto je ulje origana toliko dragoceno i kada treba da se koristi
13.05.2023.

Zašto je ulje origana toliko dragoceno i kada treba da se koristi

Prethodni
10.05.2023.

Prolećna jela sa krompirom kojima je nemoguće odoleti

Prolećna jela sa krompirom kojima je nemoguće odoleti

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    marčelo
    „Puzzle Shock“ 20 godina kasnije: Kako je nastao album koji je stvorio Marčelov prepoznatljiv glas
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Pre Nikole Koje i Borisa Milivojevića, on je bio Miša iz serijala Žikina dinastija: Pogledajte kako danas izgleda
    CityMagazine
    eva braun
    Kako je nastajala pop muzika u inat užasnom vremenu: 30 godina kultnog albuma grupe Eva Braun
    CityMagazine
    Kalum Tarner
    Da li je Kalum Tarner naš sledeći Džejms Bond? Evo šta znamo
    CityMagazine
    žikina dinastija
    Gledao sam novi nastavak filma “Žikina dinastija” i rešio da rangiram svih 11 naslova iz ovog serijala
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖