• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle

Nova Plazma Plazmastičarnica

CityMagazine
30.10.2020. 1 min Gourmet

Plazma je i u ovoj godini pripremila iznenađenja za svoje obožavaoce – treće izdanje jedinstvene knjige recepata – Plazma Plazmastičarnica 3.0.

Kao i do sada, Plazmastičarnica je pripremljena u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna i više nego maštovitim blogerkama – Ana Verebi Đurđević, Mirjana Šmit, Milkica Crevar Sakač, Zorica Lakonić, Olivera Senić, Nevena Zelunka Cvijetić i Milica Šumaković.

„Nova Plazmastičarnicavam daje kreativne ideje za neobične Plazma poslastice. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša Plazmastičarnica tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Bilo da je vaš ritual jutro, opuštanje uz društvo, ili su vam potrebne ideje za rođendane, Plazmastičarnica 3.0 je tu da u potpunosti odgovori na vaš omiljeni ritual. Naša želja je da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, poručuju iz kompanije Bambi.

Povezani članci

Ruskinja u Beogradu pokazala recept za rusku salatu zbog kog će vaša majka piti šećer i vodu

Ovo je originalni recept za rusku salatu iz 1860. godine – i odmah da vam kažemo, sve ste omašili

Napoleon torta sa kremom od Plazme

Plazmastičarnica je tu da vam otkrije nove i uzbudljive načine uživanja u neponovljivom i jedinstvenom ukusu vašeg omiljenog keksa. Novu Plazmastičarnicu možete pronaći na policama Laguna i Delfi knjižara.

Naslovna fotografija: Čokoladni mus sa Plazmom

Oznake:

bambiplazmaplazmastičarnicarecepti

Povezani članci

Način kako da spremimo pasulj brže, a da ne nadima je jednostavan, a „tajni sastojak“ ima svako kod kuće

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Prethodni

Hororičan apetit: Predjela idealna za Noć veštica

Sledeći

Studenti kulinarstva su ponudili svoje korisne savete o kuvanju

Sledeći
01.11.2020.

Studenti kulinarstva su ponudili svoje korisne savete o kuvanju

Prethodni
29.10.2020.

Hororičan apetit: Predjela idealna za Noć veštica

Najnovije

Nejtan Never/Liga pravde – „Dupli Univerzum“: Ujedinjeni protiv pretnje iz budućnosti
Filip Milosavljević
Praznici su vreme kada deca uče odrasle kako se vole knjige
Promo
Vikend preporuke 8-10.12.
CityMagazine
„Zadušnice“ – Novi roman doktora horora Dejana Ognjanovića
CityMagazine
Znam kako dišeš
Gledali smo fantastičnu seriju „Znam kako dišeš“: Šamarčina realnosti koja je očigledno celom Balkanu neophodna
Miloš Dašić

PopKultura

  • Pozorište
  • Muzika
  • Knjige/Stripovi
  • Intervjui
  • Fotografija
  • Film/TV
  • Art

Moda i lepota

  • Trend
  • Moda
  • Lepota
  • Dom i dizajn

Scena

  • Zabava
  • Poznati
  • Flešbek
  • Društvene Mreže
  • Aktuelno

Gastro

  • Restorani
  • Recepti
  • Kafići
  • Gourmet
  • Lifestyle
  • Zdravlje
  • Sex
  • Putovanja
  • Automobili

Vodič

  • Tribine
  • Stand-up
  • Sport
  • Sajmovi
  • Predstave
  • Pozorište
  • Konferencije
  • Koncerti
  • Književne večeri
  • Izložbe
  • Humanitarni događaj
  • Festivali
  • Clubbing
  • Bioskop
  • Kontakti
  • Uslovi korišćenja
  • Pravila privatnosti
  • Kolačići

Pratite City

Youtube Facebook Twitter Instagram

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

✖