• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Type and hit Enter to search

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle

Ovi neobično posluženi obroci su nas ostavili u čudu

CityMagazine
17.01.2022. One Min Read Gourmet

Kada vam u restoranu pire krompir posluže u čaši za vino, a sos u piksli, nalazite se pred teškim izborom. S jedne strane možete ustati protiv ove besmislenosti i požaliti se kelneru. Male su šanse, međutim, da ćete imati neke koristi od toga, budući da je ovaj restoran jedino „kriv“ zato što je hteo da vas impresionira.

Druga opcija je se pravite da je sve u redu i pojedete svoj obrok, dok istovremeno sanjarite o vremenu kada se hrana posluživala u tanjirima i od gostiju restorana nije traženo da pronalaze kreativna rešenja da bi je konzumirali.

Čini se da sve više restorana pokušava da bude originalno u svojoj prezentaciji hrane. Sve je počelo od daske sa koje sve ispada umesto tanjira, pa su onda od nas tražili „da sami namažemo svoju palačinku“, a ko zna kakve će sledeće strahote maštoviti ugostitelji pripremiti za nas u budućnosti. Naš gnev prema ovim restoranskim trendovima deli mnogo ljudi na svetu, a neki od njih su okupljeni oko sajta We Want Plates i grupa na društvenim mrežama (Reddit, Facebook, Instagram, Twitter) vezanim za njega.

Povezani članci

Ako danas poručite ove goveđe krokete, dobićete ih za 30 godina

Ovo je originalni recept za rusku salatu iz 1860. godine – i odmah da vam kažemo, sve ste omašili

Na ovim lokacijama na internetu se svakodnevno objavljuju najnoviji primeri neobično poslužene hrane, a kako izgledaju neki od njih, pogledajte u našoj galeriji u nastavku…

Izvor: Bored Panda
Izvor naslovne slike: wewantplates.com

Tags:

bizarnoneobičnoprezentacija hrane

Povezani članci

Nikada ne podgrevajte pirinač, pileće meso uvek isperite pod tekućom vodom i druge popularne zablude o kuvanju

Mišelin vodič za Beograd predstavlja 17 restorana u svom novom izboru za 2023. godinu

Share Article

Follow Me Written By

CityMagazine

Ostali članci

Previous

Šta dobri kuvari uvek imaju nadohvat ruke

Next

Vreme je za vitamine: probajte ovu ukusnu salatu od citrusa!

Next
18.01.2022.

Vreme je za vitamine: probajte ovu ukusnu salatu od citrusa!

Previews
15.01.2022.

Šta dobri kuvari uvek imaju nadohvat ruke

Najnovije

Džonatan Mejdžors kaže da je jeo 6.100 kalorija dnevno četiri meseca kako bi se spremio za ulogu bodibildera
CityMagazine
Preslušajte drugu epizodu podkasta „Vesele 80e sa Đurom PIP POP“
CityMagazine
Džon Laroket priznao da je umesto novca, za film „Teksaški masakr motornom testerom“ dobio travu
Filip Milosavljević
Retrospektakl i jubilej Marka Nastića
CityMagazine
Originalna nepo beba Dakota Džonson vodiće 94. dodelu Oskara: Evo zašto ona ima najbolji genetski materijal za to
Ivana Milošević

PopKultura

  • Pozorište
  • Muzika
  • Knjige/Stripovi
  • Intervjui
  • Fotografija
  • Film/TV
  • Art

Moda i lepota

  • Trend
  • Moda
  • Lepota
  • Dom i dizajn

Scena

  • Zabava
  • Poznati
  • Flešbek
  • Društvene Mreže
  • Aktuelno

Gastro

  • Restorani
  • Recepti
  • Kafići
  • Gourmet
  • Lifestyle
  • Zdravlje
  • Sex
  • Putovanja
  • Automobili

Vodič

  • Stand-up
  • Predstave
  • Koncerti
  • Književne večeri
  • Izložbe
  • Clubbing
  • Bioskop
  • Kontakti
  • Uslovi korišćenja
  • Pravila privatnosti
  • Kolačići

Pratite City

Youtube Facebook Twitter Instagram

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

✖