• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Unesi pojam i pritisni enter

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
  • Kolumne
Pica od starog hleba

Pica od starog hleba

CityMagazine
21.09.2022. 1 min Recepti

Koliko vas ume da umesi dobro testo za picu? Ako niste baš neki kulinarski mag, imamo jednostavno rešenje, da jedete domaću picu a ne mesite.

POTREBNO JE:

1 hleb,

150 ml mleka,

150 ml kisele vode,

4 kašike kečapa,

200 g šunke,

2 sveže kobasice,

1/2 crvene paprike,

200 g kačkavalja,

1 kašičica origana,

1 kašičica suvog začina,

10 maslina bez koštica.

PRIPREMA: Hleb isecite na kriške debljine prsta. Izvadite unutrašnjost kobasice i propržite ja na malo ulja. Mleko pomešajte sa kiselom vodom, pa pola ove mešavine sipajte u nauljenu tepsiju i poređajte kriške hleba. Pospite sa ostatkom mleka i vode, pa nek odstoji par minuta dok hleb malo ne omekša. Kečap promešajte sa origanom i suvim zaćinom, pa premažite hleb. Naseckanu šunku, prženu kobacicu, na kocke seckanu papriku i masline pomešajte i sipajte preko hleba. Odozgo stavite narendani kačkavalj. Pecite na 180 stepeni dok se kačkavalj ne otopi i zarumeni.

Oznake:

hlebpicarecept

Podeli

Zaprati Autor

CityMagazine

Ostali članci

Viljuškom po svetu - Italija: Recepti za karpačo, nadeveni paradajz i teleće kotlete sa gorgonzolom
Prethodni

Viljuškom po svetu – Italija: Recepti za karpačo, nadeveni paradajz i teleće kotlete sa gorgonzolom

Da li biste probali ovaj ljubičasti paradajz? Kažu da je zdraviji od običnog
Sledeći

Da li biste probali ovaj ljubičasti paradajz? Kažu da je zdraviji od običnog

Sledeći
Da li biste probali ovaj ljubičasti paradajz? Kažu da je zdraviji od običnog
22.09.2022.

Da li biste probali ovaj ljubičasti paradajz? Kažu da je zdraviji od običnog

Prethodni
21.09.2022.

Viljuškom po svetu – Italija: Recepti za karpačo, nadeveni paradajz i teleće kotlete sa gorgonzolom

Viljuškom po svetu - Italija: Recepti za karpačo, nadeveni paradajz i teleće kotlete sa gorgonzolom

Trenutno nema komentara! Budite prvi

    Ostavite odgovor Odustani od odgovora

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Najnovije

    koncert
    Bili smo na koncertu benda koji polovina “zaljubljenog” Beograda obožava
    CityMagazine
    Bajaga i Devito objavili duet i šokirali publiku: Niko nije očekivao ovaj spoj
    Bajaga i Devito objavili duet i šokirali publiku: Niko nije očekivao ovaj spoj
    CityMagazine
    dušan kovačević
    Dušan Kovačević u Evropskom parlamentu: Evropa mora zaštititi civilno društvo i kulturni sektor u Srbiji
    CityMagazine
    ksenija pajčin
    Šta zajedničko imaju Ksenija Pajčin i grupa Oasis (VIDEO)
    CityMagazine
    Jakov Jozinović
    Ovo je glavno pitanje koje su postavljali ljudi iz Beograda ovih dana, i kakve veze sa tim ima Jakov Jozinović
    CityMagazine

    PopKultura

    • Pozorište
    • Muzika
    • Knjige/Stripovi
    • Intervjui
    • Fotografija
    • Film/TV
    • Art

    Moda i lepota

    • Trend
    • Moda
    • Lepota
    • Dom i dizajn

    Scena

    • Zabava
    • Poznati
    • Flešbek
    • Društvene Mreže
    • Aktuelno

    Gastro

    • Restorani
    • Recepti
    • Kafići
    • Gourmet
    • Lifestyle
    • Zdravlje
    • Sex
    • Putovanja
    • Automobili

    Vodič

    • Tribine
    • Stand-up
    • Sport
    • Sajmovi
    • Predstave
    • Pozorište
    • Konferencije
    • Koncerti
    • Književne večeri
    • Izložbe
    • Humanitarni događaj
    • Festivali
    • Clubbing
    • Bioskop
    • Kontakti
    • Uslovi korišćenja
    • Pravila privatnosti
    • Kolačići

    Pratite City

    Youtube Facebook Twitter Instagram

    Prijavi se na newsletter

    Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

    Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

    ✖