Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Bitni Špirs: Preukusni burgeri na Vračaru

AUTOR: CityMagazine 29 Jun, 2021
Bitni Špirs: Preukusni burgeri na Vračaru

Neobično ime, jednostavan koncept, odlični burgeri. Tako bi u najkraćem glasio opis za Bitni Špirs, smešten na početku Katanićeve, a zapravo u prometnoj Makenzijevoj ulici. Dovoljno odmaknut od vreve saobraćaja, sa karakteristično „dizajniranim“ stolovima, očigledno sa ozbiljnom i dobro uigranom ekipom u kuhinji i na grilu, Bitni isporučuje zaista odlične burgere.

Bez previše rasplinjavanja, na meniju su klasici: čizburger, bejkon, interesantan puter, vegetarijanski vedži, a oridžinal (kornišoni, luk, halapenjo, paradajz, ajsberg, čedar, bitni sos) potvrdio je kvalitet i sočnost, bio je jako, jako dobar, moćan i ubedljiv. Kompletan obrok možete da formirate za sve burgere, sa pomfritom i sodom, odnosno Kabinetovim Brkom.

Iako su burgeri zasluženo ovdašnje glavne zvezde, ostavite malo mesta i da se zasladite. „Krek pita“ je savršena „protivteža“ burgeru, a tu su i brauni i kuki, sve napisano „po Vuku“, ćirilicom. I te kako bitno mesto u beogradskoj ponudi burgera, obavezno proverite zašto.

Katanićeva 1
060/744 90 99