Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Debeli medved: Sjajni ukusi „na štapiću“

AUTOR: Peđa Kresojević 09 Jun, 2021
Debeli medved: Sjajni ukusi „na štapiću“

Kako smo uvek, bez obzira na veličinu, na strani novih i smelih iskoraka na ovdašnjoj gastro sceni a pogotovo kada iza njih stoji očigledna ljubav i posvećenost, sa neskrivenim zadovoljstvom predstavljamo novi street food koncept neobičnog imena Debeli medved.

Smešten tik do novobeogradske Desete gimnazije, Medved donosi sjajne ukuse u vrlo atraktivnoj formi „na štapiću“, u rasponu od efektnih corn dogs-a, preko pola-pola do crunchy verzija. Kao odlična uvertira u ovaj originalni svet od hrskavog testa, tu su sjajni pikantni halapenjo kroketi, klasični onion i vrlo ukusni cheese rings, a kao savršena pratnja veliki izbor sosova.

Na glavnoj sceni nastupaju neobični corn dog ili kobasica u hrskavom testu sa kockicama pomfrita, tu su i čedar i mocarela u hrskavom testu, i dalje varijacije na temu u vidu kobasice obmotane topljenim čedar sirom ili slaninom u spiralnom testu… Praktično i dopadljivo pakovanje u kutijama olakšava konzumaciju, a kao izbor za „prvi put“ predlažemo kombinacije „Premium box“ ili „Box za dvoje“.

Nikako ne propustite dve savršene poslastice: ne zna se da li je ukusniji brownie sa crnom čokoladom i malinama ili blondie sa belom čokoladom, smeđim šećerom i orasima. Celokupan utisak više je nego pozitivan, pa je ovo iskrena i topla preporuka za svako doba dana i sve opcije, bilo da ste manje ili više gladni, a svakako u potrazi za nečim drugačijim i neobičnijim.

Bulevar Mihajla Pupina 103
011/452 99 96