• Početna
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
Facebook Twitter Youtube Instagram
City Magazine

Type and hit Enter to search

  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle
City Magazine
  • Vodič
  • PopKultura
  • Moda i lepota
  • Scena
  • Gastro
  • Lifestyle

Muzej sladoleda: Novi omiljeni kutak za ljubitelje popularnog hladnog deserta

Peđa Kresojević
26.04.2022. One Min Read Restorani

Na lokaciji koja postaje svojevrsni „sladoledni distrikt“, imajući u vidu broj sjajnih sladoleda u neposrednom okruženju, otvoren je i Muzej sladoleda! Ne, ne… nije u pitanju „statična muzejska postavka“, naprotiv, u maštovitom enterijeru možete uživati u autentičnim sladolednim aromama fino kremaste strukture, uz neobične kornete u bojama.

Izbor ukusa podleže dnevnoj i sezonskoj inspiraciji, Ferrero je odličan, marakuja divno osvežava, kao i malina i jagoda, crna čokolada je ubedljiva, a na sladoled od pistaća su s pravom posebno ponosni. Naravno, sladolede možete poneti u posebnim pakovanjima od pola (tri ukusa) ili jednog kilograma (četiri ukusa), uživati na klupici ispred Muzeja ili ispod „zida od korneta“.

Tags:

desertigastronomijaposlastičarnicesladoled

Povezani članci

Street food: Thyme

Postoji jako dobar razlog zašto se peršun stavlja na vrh jela: I ne, nije dekoracija

Share Article

Follow Me Written By

Peđa Kresojević

U ozbiljnim godinama otkrio da ume i ponešto da napiše o njima. Veruje da je obišao skoro sve restorane u Beogradu i Novom Sadu, i još neke po Srbiji, i o skoro svakom od njih pisao, u City Magazinu (sada i ubuduće), časopisu Vino & Fino i Yellow Cabu (nekada). Inače ne ume da kuva, ali voli da konzumira i proba. Ima diplomu Mašinskog fakulteta s kojim nema baš nikakve veze, osim činjenice da je solidan deo života, makar formalno, bio tamo. Bavio se trgovinom, ušao u svet knjiga i muzike i ostao tu. Voli da istražuje i pomera granice, daje prednost inovacijama u odnosu na klasiku, spreman da svim srcem podrži posvećenost i lični pečat u restoranima, i životu. Omiljeno jelo – neka nova kombinacija i neka nova kuhinja koju još nije probao.Gastro urednik i menadžer distribucije City magazina.

Ostali članci

Previous

Napravite domaći pesto od sremuša

Next

Najbolje marinade uz koje će meso biti sočno

Next
27.04.2022.

Najbolje marinade uz koje će meso biti sočno

Previews
23.04.2022.

Napravite domaći pesto od sremuša

Najnovije

Nikola Kojo potkačio RTS: „Ne bih da uđem u sferu politike…“
CityMagazine
Ova pesma je zamalo završila kao naš predstavnik na Evroviziji, a masna je krađa velikog hevi metal hita
CityMagazine
Meni dan miriše na Pako Raban: da li se sećate domaće pesme koja odaje poštovanje preminulom dizajneru
CityMagazine
Pesma našeg kandidata za odlazak na Evroviziju već postala hit u Hrvatskoj
CityMagazine
Vikend preporuke 3-5.2.
CityMagazine

PopKultura

  • Pozorište
  • Muzika
  • Knjige/Stripovi
  • Intervjui
  • Fotografija
  • Film/TV
  • Art

Moda i lepota

  • Trend
  • Moda
  • Lepota
  • Dom i dizajn

Scena

  • Zabava
  • Poznati
  • Flešbek
  • Društvene Mreže
  • Aktuelno

Gastro

  • Restorani
  • Recepti
  • Kafići
  • Gourmet
  • Lifestyle
  • Zdravlje
  • Sex
  • Putovanja
  • Automobili

Vodič

  • Stand-up
  • Predstave
  • Koncerti
  • Književne večeri
  • Izložbe
  • Clubbing
  • Bioskop
  • Kontakti
  • Uslovi korišćenja
  • Pravila privatnosti
  • Kolačići

Pratite City

Youtube Facebook Twitter Instagram

Prijavi se na newsletter

Prijavite se na naš njuzleter i obezbedite sebi nedeljnu dozu gradskih dešavanja i zanimljivosti.

Uspešno ste se prijavili na City Magazine njuzleter, hvala.

✖